Jubileumboek

Tien jaar Eurofiber ‘Met de snelheid van het licht’

Glasvezel is de slagader van onze economie. Door flinterdunne glasdraadjes stromen Terabytes aan data: van het ene naar het andere werelddeel en terug. Glasvezel verkleint de wereld. Bedrijfskritische processen bij banken, verzekeraars, departementen of telecommunicatieconcerns zijn onmogelijk zonder tussenkomst van glasaders. De honger naar steeds meer bandbreedte is alleen te stillen door op grote schaal te verglazen.

Nieuw tijdperk

Eurofiber is tien jaar geleden met dit beeld in gedachten van start gegaan. Anno 2010 is die toekomstvisie geen vergezicht meer; breedbandige en fijnmazige glasvezelnetwerken behoren nu tot de realiteit van alledag. Maar er is nog een wereld te winnen met behulp van de snelle infrastructuur.

Nederland staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk waarbij de te ontwikkelen digitale diensten en producten niet langer worden belemmerd door trage en tekortschietende infrastructuren. Glasvezel zorgt ervoor dat de grenzen van de menselijke verbeelding de komende jaren de enige beperking vormen. Op naar de komende tien jaar!

Meer weten over zakelijk glasvezel?

Lees meer in het jubileumboek ‘Met de snelheid van het licht’. Wilt u liever persoonlijk van gedachten wisselen over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op.

Jubileumboek aanvragen

We sturen u het jubileumboek “Met de snelheid van het licht” graag kosteloos toe:

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER