CultuurLink

Cultuur is van mensen. Met CultuurLink maakt u cultuur toegankelijk en bespaart u ook nog eens op de kosten. Door collecties te digitaliseren zorgt u voor het behoud van cultureel erfgoed en wordt archiveren en delen simpel. CultuurLink biedt zo een toekomstvaste oplossing voor musea, bibliotheken en (stads)archieven.

Drie partijen hebben de handen ineen geslagen om u met CultuurLink een specifieke totaaloplossing te bieden voor het digitaliseren van collecties: Adlib, Picturae en Eurofiber. Door hun expertise te bundelen maken ze het mogelijk cultuurcollecties te scannen, digitaal te archiveren en de gegevens veilig onder te brengen in een datacenter. Uw collecties blijven bewaard en zijn op ieder moment beschikbaar, ook op afstand.

U maakt collecties eenvoudig online toegankelijk voor het publiek. Bijvoorbeeld bezoekers die via de iPod live een rondleiding krijgen of collecties op afstand online bekijken en gegevens opvragen en delen, of zelfs direct een bestelling plaatsen via een webshop. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer weten?
Bekijk de CultuurLink brochure, mail naar info@cultuurlink.com of  bel naar 030 – 242 7800.

CultuurLink 554.91 kB

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER