Impact van glasvezel

U ziet het niet, maar u gebruikt het voortdurend.

In Nederland ligt meer dan 18.000 km glasvezelnetwerk van Eurofiber veilig onder de grond. Dit aantal kilometers is te vergelijken met al onze rijkswegen (5.050 km) plus onze provinciale wegen (7.848 km)*. En als je je bedenkt dat daar data – met de snelheid van het licht – overheen raast, dan heb je nog maar een kleine indruk van de omvang van het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van glasvezel? Doe dan de postcodecheck.

Veilig, zakelijk en onafhankelijk

Binnen dit netwerk gaat een schat van informatie schuil. En dit alles wordt veilig ondergronds vervoerd. Elke organisatie of instelling heeft zijn eigen vezelpaar, glasvezelring of Ethernetverbinding ten behoeve van het bedrijfsnetwerk. Een glasvezelnetwerk dat alleen beschikbaar is voor de zakelijke markt. De producten van Eurofiber bieden connectiviteit voor MKB, grootzakelijk, non-profit en overheden. Denk aan bedrijventerreinen, zorg, onderwijs, media en financiële instellingen, utilities, handel en industrie. Eurofiber ligt als onafhankelijke partij aan de basis van onze samenleving en economie. En ons belang is het bieden van connectiviteit met de snelheid van licht.

Glasvezel is cruciaal

De impact van glasvezelverbindingen op ons dagelijks leven is enorm. En dit geldt ook voor de impact op onze samenleving en economie. Als het niet werkt, dán ervaren we de waarde van optimale connectiviteit. Intelligente netwerken op basis van glasvezelverbindingen van Eurofiber bewijzen in verschillende segmenten vele diensten. Internetten, een pintransactie, (mobiel) chatten of tweeten, het gebruik van een CRM-systeem, media streaming, een realtime tv-uitzending écht live zien en horen, of zelfs ‘gewoon’ door groen licht rijden. Noem maar op. Het is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. De network map geeft u inzicht waar het Eurofiber beschikbaar is.

Ook gebruik maken van de snelheid van glasvezel?

Wilt u meer weten over de impact van het onafhankelijke glasvezelnetwerk van Eurofiber? Vul dan dit formulier in.

  • * = verplicht veld
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

* bron: Wegenwiki

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER