Vertrouw op onze kwaliteitsgaranties

Diverse keurmerken, certificeringen en awards bevestigen dat we het goed doen. Vertrouw dus met een gerust hart op onze organisatie en op onze dienstverlening.

milieukeur

Met ingang van 1 april 2015 schakelen we voor het volledige energieverbruik van Eurofiber Nederland, inclusief het datacenter, over op groene stroom. Om precies te zijn: Eneco HollandseWind met Milieukeur. Dat betekent dat al onze stroom vanaf die datum uit windparken in Nederland komt, en dat Eneco de stroomopbrengsten mede gebruikt om te investeren in duurzame energieprojecten. Een mooi voorbeeld van de manier waarop we onze maatschappelijke relevantie koppelen aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

LRQA100px

ISO-certificering: onze organisatie is ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en NEN 7510 gecertificeerd. Eurofiber benut ISO om processen en prestaties doorlopend te verbeteren.

MEF100px

MEF-certificering: onze Ethernetdiensten zijn MEF 9 en MEF 14 gecertificeerd. Daarmee voldoen ze aan hoge technische standaarden. Met deze certificering behoren we wereldwijd tot een zeer select gezelschap. Meer weten over MEF? www.metroethernetforum.org.

BESTman100px

Best management companies: voor de vijfde keer op rij is Eurofiber uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’. Het Best Managed Companies programma is een jaarlijkse competitie, georganiseerd door Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team. De deelnemers worden beoordeeld op verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering, zowel strategisch als praktisch. Meer weten?

Deloitte100px

Deloitte EMEA Technology Fast50 & Fast500: in 2009 wisten we ons door onze grote omzetgroei te plaatsen op de Deloitte Fast50 Ranglijst. Daarmee behoorden we tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. In 2010 behoorden we tot de Deloitte EMEA Technology Fast500.

tevredenheids100px

Gouden Vuurtoren 2009: Eurofiber heeft de Gouden Vuurtoren 2009 gewonnen. Onderzoeksbureau MonitorGroep reikt deze prijs jaarlijks uit aan de organisatie die de grootste stijging in medewerkertevredenheid realiseerde. Eurofiber wist in 2009 de toch al hoge tevredenheid van een 7,4 naar een 7,7 te verhogen. Daarmee scoort Eurofiber opvallend goed in de ICT-sector.

Nederland ICT

Eurofiber Nederland is lid van Nederland ICT: Eurofiber Nederland is per 1 juni 2013 lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector. Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector. – www.nederlandict.nl

Gecertificeerde netwerkmonteurs

Samen met een aantal vaste aannemers werken we voortdurend aan de uitbreiding en certificering van ons netwerk. Sinds begin 2011 gebeurt dit alleen nog door mensen die persoonlijk door ons zijn gecertificeerd, op basis van hoge kwaliteitseisen.

Op die manier:

  • Garanderen we dat het werk aan ons netwerk volgens de afgesproken procedures gebeurt
  • Minimaliseren we de kans op onnodige storingen
  • Verhogen we de betrouwbaarheid van ons netwerk verder

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER