Leer de kracht van de olifant kennen

Ons logo is een olifant. En dat is het niet zomaar. Want de olifant vertegenwoordigt veel van de waarden waar ons netwerk en wijzelf voor staan.

Eurofiber Olifant logoWist u dat olifanten ware communicatiespecialisten zijn? Ze communiceren over lange afstanden via geluidsgolven. Door hun slurf op de grond te leggen, vangen ze de trillingen op. Opmerkelijk is ook dat olifanten snel en betrouwbaar zijn. Net als onze verbindingen en service dus. De dikke huid van het dier staat voor ons symbool voor de bescherming die ons volledig ondergrondse netwerk biedt. Ook met het sociale karakter van de olifant voelen we ons verwant. Samenwerken en klaarstaan voor klanten, partners en elkaar: dat vinden we belangrijk.

Eurofiber sponsort Dierenpark Amersfoort
De olifant is net als Eurofiber een echte communicatiespecialist. Eurofiber sponsort Dierenpark Amersfoort en maakt mede mogelijk dat heel Nederland het jongste olifantje van Nederland kan volgen. Eurofiber zorgt ervoor dat de beelden voor, tijdens en na de geboorte van het olifantje live te volgen zijn via ons glasvezelnetwerk.
Lees persbericht van Dierenpark Amersfoort, klik hier.

Bekijk de speciale website www.babyolifantje.nl.

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER