Eurofiber vierde keer op rij Best Managed Company

Sterke autonome groei prestatie van formaat

Utrecht, 2 juli 2012 – Afgelopen vrijdagavond werd Eurofiber tijdens een gala in het Deloitte hoofdkantoor in Rotterdam gehuldigd als Best Managed Company 2012. Het is voor het vierde keer achtereen dat Eurofiber deze titel ontvangt. De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. Belangrijke factor voor het succes van de groep Best Managed Companies 2012 is een focus op innovatie. Volgens de jury zet Eurofiber bovendien ‘een prestatie van formaat’ neer in een dynamische markt en weet het op solide basis te acteren en overtuigen.

Duidelijke prioriteiten en heldere plannen

De jury roemde Eurofiber vooral om zijn sterke autonome groei en de manier waarop het bedrijf in staat is de organisatie te laten meegroeien, evenals om zijn duidelijke prioriteiten en heldere plannen voor het komende jaar. De inzet, betrokkenheid en professionaliteit binnen alle lagen van de onderneming zijn bovendien groot. Dit geldt ook voor de betrokkenheid van de voor het bedrijf belangrijke stakeholders.

Continue innovatie en duurzame groei

Alex Goldblum, managing director Eurofiber: “Het is een grote eer om opnieuw tot de best geleide bedrijven van Nederland te behoren. Ons voortdurende streven naar innovatie, in combinatie met een duurzame en verantwoorde groei, stellen ons in staat om het goed te blijven doen – ook al is er economische tegenwind. Het feit dat ‘growth investor’ Doughty Hanson afgelopen april een meerderheidsbelang in ons bedrijf heeft genomen, betekent een boost voor onze plannen en ambities.” “Zoals de jury zegt, spelen ook onze medewerkers en stakeholders een heel belangrijke rol in ons succes. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan het verwerven van de titel van Best Managed Company”, besluit Bart Oskam, managing director van Eurofiber.

Jaar lang titel best managed company dragen

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor de vijfde maal. Eurofiber deed dit jaar voor de vierde keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van Eurofiber.

Doe de glasvezel postcodecheck

 
http://www.eurofiber.com/postcodecheck-error/
nl
http://www.eurofiber.com
Contact

Algemeen
030 242 8700
Servicedesk (COS)
0800 EUROFIBER